Het boshuisje

Hartje Drenthe, in Nationaal Park Drentsche Aa op de Hondsrug (UNESCO Global Geopark), vindt u tussen drie boswachterijen op een kleinschalig park ons natuurhuis de ‘Lijster’, ingericht voor 4-5 personen. Vrijstaand op een door boomsingels omzoomd eigen perceel van 1.400 M2 met veel ruimte en privacy. U parkeert op eigen terrein, zonder slagboom (2 auto’s).

De rook- en huisdiervrije bungalow is in 2021 grondig gerenoveerd en geïsoleerd, vrijwel alles is nieuw. Het huis heeft Centrale Verwarming (combiketel). Alle ramen hebben horren en verduistering.

Via een hal met garderobe komt u in de lichte, hoge woonkamer van 22 M2. U vindt er een houtkachel, breedbeeld TV en een DVD-speler/tuner met Bluetooth en USB-poort. Er zijn DvD’s, boeken en spellen aanwezig en er is gratis WIFI. Boven de achterwand is een 5 meter lange opbergruimte voor koffers e.d., bereikbaar met een bibliotheektrap.

De aangrenzende open keuken is in 2022 vernieuwd en is voorzien van koelkast met vriesvak, combimagnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, koffiezetapparaat, waterkoker, tostimaker.

Er zijn drie slaapkamers: één slaapkamer met wastafel en tweepersoonsbed met verstelbaar hoofd- en voeteneinde (matrasmaat 140×210), één slaapkamer met stapelbed (matrasmaat 90×200) en één slaapkamer met eenpersoonsbed (matrasmaat 90×200), alle drie met garderobekast.

De badkamer bevat een douche en wastafel. Er is een aparte toiletruimte.

In de berging staat een wasmachine tot uw beschikking (bovenlader).

Vanuit de woonkamer bereikt u via openslaande deuren het terras met zithoek, parasol en BBQ.